1. Lionsclub Roermond Regio organiseerde in samenwerking met de Jong Talentenklas van het Conservatorium Maastricht op zondag 9 februari 2020 voor de 4e keer een benefietconcert met de naam 'Springplank voor je toekomst'.

Gegevens over het gevarieerde programma staan op onze Facebook pagina Jong Talentenklas presenteert zich.

Locatie                  :  zaal 'Ooleander' van hotel-restaurant de Oolderhof, Broekstraat 35  6049 CJ  Roermond-Herten

Toegangsprijs      :   €  nog niet bekend (kinderen tot en met 16 jaar GRATIS )

Zaal open              :  13.00u met koffie en vlaai

Aanvang concert   :  14.00u

Pauze                    :  15.00u

Nazit met de jonge talenten:   17.30u

Na afloop van het concert is er om 18.30u een speciaal 3-gangen diner (prijs nog niet bekend) waarvan een deel van dit bedrag ook bestemd is voor de Jong Talentenklas.

Naast de reeds veelbelovende talenten, verbonden aan de Jong Talentenklas, musiceren ook getalenteerde scholieren uit de regio Midden-Limburg met als doel ervaring op te doen door op te treden voor een groot publiek en hen ook op die manier kennis te laten maken met het Conservatorium Maastricht en haar studenten en leraren. U zul verrast worden door het hoge niveau van de optredende musici.

Wilde U dit bijzondere concert bijwonen, dan konden entreekaarten besteld worden via dit formulier.

De toegangsprijs diende overgemaakt te worden op bankrekeningnr.  NL17.SNSB.0873.1877.41  tnv Lions Roermond Regio onder vermelding van 'Concert  9 februari'. Na ontvangst van uw betaling zorgden wij dat uw entreekaarten op 9 februari bij de ingang klaarlagen.

De Jong Talentenklas van Conservatorium Maastricht is een (internationale) opleiding en onderdeel van het Junior Conservatorium Maastricht dat zich richt op de ontwikkeling van getalenteerde jonge musici. Door dezemusiciin één opleiding samen te brengen, krijgen zij alle gelegenheid om samen te excelleren. Zij staan onder de bezielende leiding van Alejandro Serena Llinares en Rik Bastiaens, docenten van Conservatorium Maastricht. In dit verband treden zij ook vaak op in concertzalen in binnen- en buitenland. De opbrengst van dit benefietconcert zal oa gebruikt worden voor buitenlandse concertreizen voor deze jonge talenten.  Verdere informatie is ook beschikbaar via de website van het Conservatorium Maastricht.