Lionsclub Roermond Regio organiseert in samenwerking met de Jong Talentenklas van het Conservatorium Maastricht op zondag 17 februari 2019 voor de 3e keer een benefietconcert met de naam 'Laat je betoveren door jong talent'.

Actuele gegevens over het gevarieerde programma zullen te vinden zijn op onze Facebook pagina Jong Talentenklas presenteert zich.

Locatie                  :  zaal 'Ooleander' van hotel-restaurant de Oolderhof, Broekstraat 35  6049 CJ  Roermond-Herten

Zaal open              :  13.00u

Aanvang concert :  14.00u  (pauze 15.00u)

Muzikale nazit      :   17.30u

Toegangsprijs      :   € 10 (kinderen tot en met 16 jaar GRATIS )

Naast aanstormende talenten gaan ook getalenteerde scholieren uit de regio Midden-Limburg musiceren met als doel ervaring opdoen door op te treden voor een groot publiek en hen ook op die manier kennis te laten maken met het Conservatorium Maastricht en haar studenten en leraren.

Wilt U dit bijzondere concert bijwonen, dan kunt U entreekaarten bestellen via dit formulier.

De toegangsprijs svp overmaken op bankrekeningnr.  NL17.SNSB.0873.1877.41  tnv Lions Roermond Regio onder vermelding van 'Concert 17 februari'. Na ontvangst van uw betaling zorgen wij dat uw entreekaarten op 17 februari bij de ingang klaarliggen.

Voor verdere vragen kunt u de organisatie (Ferdinand Buers) bereiken via JTKConcertLions@gmail.com

De Jong Talentenklas van Conservatorium Maastricht is een (internationale) opleiding en onderdeel van het Junior Conservatorium Maastricht dat zich richt op de ontwikkeling van getalenteerde jonge musici. Door deze musici in één opleiding samen te brengen, krijgen zij alle gelegenheid om samen te excelleren. Zij staan onder de bezielende leiding van Alejandro Serena en Rik Bastiaens, docenten van Conservatorium Maastricht. In dit verband treden zij ook vaak op in concertzalen in binnen- en buitenland. De opbrengst van dit benefietconcert zal oa gebruikt worden voor buitenlandse concertreizen voor deze jonge talenten.  Verdere informatie is ook beschikbaar via de website van het Conservatorium Maastricht.

Volgorde: